Review gevraagd door Custplace
We willen bewijzen dat de recensies die op Custplace worden geplaatst, echte recensies zijn van Optical Center -klanten.
Zo zorgen we voor de betrouwbaarheid van de reviews.
Beoordeel uw gebruikerservaring en laat een reactie achter, wij stellen uw mening op prijs.
Oorspronkelijk gepubliceerd op Custplace
Oorspronkelijk gepubliceerd op Custplace
Zo zorgen we voor de betrouwbaarheid van de reviews.
Geholpen door 3 schone en professionele dames. Zeer mooie winkel en collectie brillen.
Zo zorgen we voor de betrouwbaarheid van de reviews.
Vlotte dienstverlening en uitgebreid aanbod aan monturen. Dank aan Anna voor de uitleg!
Zo zorgen we voor de betrouwbaarheid van de reviews.
Great choice of glasses, kind and helpful service, wonderful experience. Een aanrader!
Zo zorgen we voor de betrouwbaarheid van de reviews.
Bekwame en correcte meting en advies.
Heel vriendelijk en eerlijk
Larisa, Ayoub, Lana
Is aller beste verkopers in Belgie
Altijd goede service
Ik ben zeer tevreden
De winkel is in Meir
Zo zorgen we voor de betrouwbaarheid van de reviews.
Zeer vriendelijk en snel geholpen.
Aangenaam ontvangen, zeer tevreden
Zo zorgen we voor de betrouwbaarheid van de reviews.
Zeer vriendelijk en snel geholpen.
Aangenaam ontvangen, zeer tevreden
Zo zorgen we voor de betrouwbaarheid van de reviews.
Super vriendelijk, behulpzaam,NIET pusherig en vooral met de glimlach en héél duidelijk!!!