Mooi aanbod monturen, kwaliteitsvol, vriendelijke bediening. ...
Mooi aanbod monturen, kwaliteitsvol, vriendelijke bediening. Men neemt de tijd om je te laten kiezen.
Beoordeel uw gebruikerservaring en laat een reactie achter, wij stellen uw mening op prijs.
Oorspronkelijk gepubliceerd op Custplace
Oorspronkelijk gepubliceerd op Custplace
We willen bewijzen dat de recensies die op Custplace worden geplaatst, echte recensies zijn van Optical Center -klanten.
Fantastische professionele bediening
Fantastische professionele bediening
Super lieve bediening. Verkoopster heeft mij heel goed geholpen bij het kiezen van een montuur. Erg vriendelijk!
Zo zorgen we voor de betrouwbaarheid van de reviews.
Laten je rustig kiezen in de winkel, geven goed advies wanneer je dit wenst, goed en vriendelijke ontvangst. Zeker aan te raden.
Zo zorgen we voor de betrouwbaarheid van de reviews.
ik moest een nieuwe bril hebben en had een oogstfeest nodig, de manager Anna heeft me heel goed geholpen met mijn keuze! bedankt!
Zo zorgen we voor de betrouwbaarheid van de reviews.
Super vriendelijke dames . Leuke ontvangst en geven graag de nodige info. In de zaak zelf is er zeer veel keuze aan monturen.
Aanrader.
Zo zorgen we voor de betrouwbaarheid van de reviews.
Super service. Altijd vriendelijk ontvangst. Vriendelijke bediening door Imke. Ze staat altijd klaar met een lach. En helpt altijd meteen. Zeker een aanrader voor daar u bril/zonnebril te kopen! Wij komen hier zeker vaak terug.
Zo zorgen we voor de betrouwbaarheid van de reviews.
Top service! Super vriendelijk geholpen door Anna!
Zo zorgen we voor de betrouwbaarheid van de reviews.
De dame van de winkel in Stabroek heeft ons Supergoed verder geholpen. De bril was stuk, ( niet aangekocht hier) en ze heeft ons verder geholpen met de goedkoopst mogelijke optie, echte service voor de klant zelf. Zeer gastvrij, geen gepush, ze zocht zelf mee naar de best mogelijke optie
Zo zorgen we voor de betrouwbaarheid van de reviews.
Zeer goede ervaring, erg professioneel, mooie korting gekregen
Zo zorgen we voor de betrouwbaarheid van de reviews.
Heel vriendelijk klantvriendelijk optijd prijs kwaliteit heel goed een aanrader
Zo zorgen we voor de betrouwbaarheid van de reviews.
Zeer toffe ervaring. Vriendelijk personeel en snelle service.
Zo zorgen we voor de betrouwbaarheid van de reviews.
Zeer aardige, professionele en behulpzame service.
Zo zorgen we voor de betrouwbaarheid van de reviews.
Prima service en klantvriendelijkheid.
Zo zorgen we voor de betrouwbaarheid van de reviews.
Great product and great service, the customer service is flawless
Zo zorgen we voor de betrouwbaarheid van de reviews.
Shoutout to Anna and Larissa of Optical Center in Meir Shopping Stafsfeestzaal. Larissa was the one who assist me and super friendly. Anna was the one who checked my eyes several times and even checked my old eyeglasses. Thank you so much for being awesome!
Zo zorgen we voor de betrouwbaarheid van de reviews.
Anna en Larissa van de winkel in de stadsfeestzaal zijn top, vriendelijk, professioneel, eerlijk en ze denken mee met de klant. Voor mij was het een eerste keer dat ik een bril nodig heb en ik kan het iedereen aanraden. Dankjewel voor de super service!