Optical Center -klantrecensies

• 49 301 stemmers

Filter beoordelingen op

Meest recente reviews weergegeven

Review gevraagd door Custplace

We willen bewijzen dat de recensies die op Custplace worden geplaatst, echte recensies zijn van Optical Center -klanten.

Door Nicole 2 maanden geleden
Ervaring bewezen op 07/02/2025

Door Nicole 2 maanden geleden
Ervaring bewezen op 07/02/2025

Zeer tevreden.

Laten je rustig kiezen in de winkel, geven goed advies wanneer je dit wenst, goed en vriendelijke ontvangst. Zeker aan te raden.

Door Katty 4 maanden geleden
Ervaring bewezen op 11/12/2024

aankoop bril

ik moest een nieuwe bril hebben en had een oogstfeest nodig, de manager Anna heeft me heel goed geholpen met mijn keuze! bedankt!

Door Jevgenia 4 maanden geleden
Ervaring bewezen op 02/12/2024

Opticien KONTICH - Optical Center

Super vriendelijke dames . Leuke ontvangst en geven ...

Super vriendelijke dames . Leuke ontvangst en geven graag de nodige info. In de zaak zelf is er zeer veel keuze aan monturen.
Aanrader.

Door Diane 5 maanden geleden
Ervaring bewezen op 12/11/2024

Opticien KONTICH - Optical Center

Super service. Altijd vriendelijk ontvangst. Vriendelijke ...

Super service. Altijd vriendelijk ontvangst. Vriendelijke bediening door Imke. Ze staat altijd klaar met een lach. En helpt altijd meteen. Zeker een aanrader voor daar u bril/zonnebril te kopen! Wij komen hier zeker vaak terug.

Door Shana 5 maanden geleden
Ervaring bewezen op 07/11/2024

Opticien STABROEK - Optical Center

Service op en top !

De dame van de winkel in Stabroek heeft ons Supergoed verder geholpen. De bril was stuk, ( niet aangekocht hier) en ze heeft ons verder geholpen met de goedkoopst mogelijke optie, echte service voor de klant zelf. Zeer gastvrij, geen gepush, ze zocht zelf mee naar de best mogelijke optie

Door Sarah 8 maanden geleden
Ervaring bewezen op 10/08/2024

Opticien BEVEREN - Optical Center

Heel vriendelijk klantvriendelijk optijd prijs kwaliteit ...

Heel vriendelijk klantvriendelijk optijd prijs kwaliteit heel goed een aanrader

Door Patrick 1 jaar geleden
Ervaring bewezen op 16/04/2024

Optical Center ANTWERPEN

Prima service en klantvriendelijkheid.

Prima service en klantvriendelijkheid.

Door Louis 1 jaar geleden
Ervaring bewezen op 27/01/2024

Opticien STABROEK - Optical Center

Goede en professionele service !

Goede en professionele service !

Door Ben 1 jaar geleden
Ervaring bewezen op 23/12/2023

Opticien BEVEREN - Optical Center

Top top top

Top top top

Door Gisella 1 jaar geleden
Ervaring bewezen op 20/12/2023

Optical Center ANTWERPEN

Shoutout to Anna and Larissa of Optical Center in Meir ...

Shoutout to Anna and Larissa of Optical Center in Meir Shopping Stafsfeestzaal. Larissa was the one who assist me and super friendly. Anna was the one who checked my eyes several times and even checked my old eyeglasses. Thank you so much for being awesome!

Door Kristina 1 jaar geleden
Ervaring bewezen op 25/11/2023

Optical Center ANTWERPEN

Top ervaring bij aankoop leesbril

Anna en Larissa van de winkel in de stadsfeestzaal zijn top, vriendelijk, professioneel, eerlijk en ze denken mee met de klant. Voor mij was het een eerste keer dat ik een bril nodig heb en ik kan het iedereen aanraden. Dankjewel voor de super service!

Door Marita 1 jaar geleden
Ervaring bewezen op 05/12/2023